Prosíme cestující, aby před zastavením vlaku nevstupovali do kolejiště

Prosíme cestující, aby před zastavením vlaku nevstupovali do kolejiště

Anotace: věnováno nádražím

Stovky vran vyrostly z vysokých napětí
a další jedna
každá vteřina a jedno další vzápětí
vzpínat se k obzoru a ještě dál
do nedohledna
a jedno další protnutí
znáš všechny odstíny šedi a raduješ se, že není jenom černá-bílá

ticho rozryto k nepoznání
a intuice, neúspěšný meteorolog,
minula se povoláním

vlak odjel, jedna vrána zbyla
Autor Feevertka, 18.10.2009
Přečteno 590x
Tipy 3
Poslední tipující: Květka Š., Doradan, subrtka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně vyjádřeno :-)

18.10.2009 19:31:00 | subrtka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí