...v prasknutej bubline

...v prasknutej bubline

Anotace: ...lásky

Sbírka: V mojom (ne)dokonalom svete

...v chladnej,priesvitnej tme...
neverím že ešte stále sme

blízko nás uháňajú rýchliky
nevnínam primitívne pokryky

Totálne uzavretá v bubline
...ja viem čo je na vine
Iba tvoj hlas
ktorý zbližuje(rozdeľuje) nás
...chveje sa mi z neho každučký vlas

Nad nami preletí čierna vrana
a odrazu sa vznášam v mojej bubline
sama


Tvoje slová už nie sú ako med
a mäkké ako mach
Neohlásene a prirýchlo
ku mne prišiel strach

Naše ruky
sú už len dve samostatné dlane
Rýchlik prešiel našu lásku
KTO VEDEL že sa to stane?

Slza ľahkými krôčikmi
vyšla z môjho oka
tak prikruto ladne

...A o chvíľu na chladný betón spadne...

A za ňou letí jej sestra
ďaľšia a ďaľšia
a potom
starší brat

MAL SI MA VôBEC niekedy, aspoň jednu sekundu RÁD?
Autor Mišiačik, 18.10.2009
Přečteno 240x
Tipy 12
Poslední tipující: Divoženka1, Churry, susana načeva, aniger, Juraj Hrom, Giginka, WAYWARD, Bíša, Paulín, Hloupá Květinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ďakujem za povzbudenie Jitka...máš pravdu...ako vždy...:-)

27.10.2009 19:00:00 | Mišiačik

ST!Krásná Miško..čtivá, citlivá..jsi z ní cítit ty...nedívej se na to, co bylo...nepřemýšlej, jak jinak by to mohlo být..minulost nezměníme i kdybychom si to nastokrát přáli...ale ještě je tu budoucnost, která může být ještě pěknější..a tobě bych ji ze srdce přála

20.10.2009 21:52:00 | Giginka

...viz podemnou

20.10.2009 21:47:00 | WAYWARD

Určitě měl, i to se však stává, že každý jde jinou cestou.
Tak se neohlížej a jdi dál. Pěkně smutná.
ST.

18.10.2009 23:46:00 | Paulín

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí