Sladké vysvobození

Sladké vysvobození

Anotace: Kdo trpí víc,ty nebo já?

Sbírka: Květy zlé,květy krásné,květy mé

Zabodni svůj šíp
ať už mám konečně klid
Zabodni jej hlouběji než to děláš
vždyť jen své ukojení ve mně hledáš
tak zabodni jej, vždyť mrtev dávno jsem
ať vyjede mi z hrdla poslední můj sten.

Ať ukončíš mé trápení,
ať se můj osud nezmění,
ať umírám a přitom se rodím,
ať strádám,a ve štěstí se brodím.
Ať tě nemám,
ať nejsi to co hledám,
ať tě nevidím,
ať tě necítím,
ať tě znovu nespatřím,
...
ale hlavně,ať tě nelituji.
Autor greapy, 18.10.2009
Přečteno 253x
Tipy 2
Poslední tipující: LeeF, Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí