Slovo

Slovo

Anotace: co dodat...

Sbírka: Psaní pro Tebe(člověče)

Slovo je mocná zbranˇ,je mocnější než atom,
nežli ho vyslovíš pečlivě každé zvaž,
protože zpátky víc nemůžeš ho vzít potom,
když slovem horlivým někomu špatně uděláš.

To měj vždy na mysli až budeš s někým mluvit,
nebo psát dopisy,kde nikdo Tě nevidí,
že nikdy řeči Tvé,nesmi nikoho nudit,
a dopisy od Tebe,atˇkaždý jim závidí.

Proto atˇu lidí slovo mluvené či psané,
stane se největším jejich pokladem,
pak věřím,že nikdy se nestane,
že svoje neshody budeme řešit atomem.
Autor jozífek, 18.10.2009
Přečteno 369x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí