Hledáme, co nám právem nenáleží

Hledáme, co nám právem nenáleží

Anotace: ...zeptej se chodníků na cestu...

Sbírka: Nehlídán

…tma roztáhla křídla nad lampami…


***
Vprostřed nedělního rána
vyčpělé ulice
Slunce upáleno na hranici spadaného
zažloutlého listí
hledáme slavíky
mezi abscesy křižovatek
ve vyvzdychaném větvoví

zlomených korun
vzácných týků



Vprostřed nedělního dopoledne
dětských hřišť
vítr uvězněn do orosených pavučin
zrudlých kapradin
hledáme šeříky
za asfaltovým mořem
ve flegmatických stráních

pobledlé zeleně
apatických sedmikrásek



Vprostřed nedělního odpoledne
prázdných parkovišť
dešťové kapky vpíjí se do spár dlažebních kostek
rovných střech
hledáme sami sebe
v dlaních písek
vyfoukaný do vlasů

životy unavené hektičností
mrtvých náměstí
***


…nad zbytečností padajících hvězd…
Autor chroust17, 19.10.2009
Přečteno 341x
Tipy 24
Poslední tipující: Koskenkorva, Íá, Jiparo, enigman, dream in emptiness, zenge, Churry, LeeF, Dota Slunská, Bíša, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a stejně nepřestanem...

24.10.2009 12:14:00 | enigman

no třeba ne úplně podzim ale náladou to odpovídá :o)

19.10.2009 10:53:00 | hanele m.

úžasná atmosféra..líbí moc..ST!

19.10.2009 10:41:00 | hašlerka

ty naděláš... prostě úplně obyčejnej podzim...

(ba ne, napsals to moc hezky :o)

19.10.2009 10:03:00 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí