Snová

Snová

Anotace: ..

Sbírka: Zhaslé noci

Každá chvíle
setkání
/lidé se občas minou/
Kdo často
zahálí
povzbudí stíny
a končí
s kocovinou?

S pocitem viny
co tvou duši
zavalí
Člověk se loučí
s nadějí
(ty až naposled hynou)

Své mysli poroučí
ať neřeší
ať žije bezelstně
Lidé tu stále jsou
stále hřeší
a myšlení mají beztrestné

Však pokud jde
o vztahy
bloudí tmou
sní o porozumění
o lásce
Když se noc v den mění
jen bolestně
(neví si rady)
slzy setřou
a těší se
na další snovou
Autor Lioness, 19.10.2009
Přečteno 392x
Tipy 12
Poslední tipující: enigman, Psavec, hašlerka, Matty09, al-pacino, 6thSun, Květka Š., Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

beztrestne mysleni.. the beST!

19.10.2009 20:55:00 | Matty09

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí