BOLESTI

BOLESTI

Anotace: - Bláhová poselství -

Sbírka: Bláhová poselství

.

Nerad se vtírám do cízích bolestí
(Kdo nějaké nemá . . . ? )
Modré stránky jsou jimi olepeny
jako plakátovací sloup u náměstí . . .
Rozbité stěny z démantů
Stigmata po znetvořeném těle i duši
Ďáblova sonáta v pekelném ohni
Nevyplakané slzy
Prázdné dlaně
Okoralé rty . . .

Také něco přidám
Etiopie
Súdán
Namibie
Somálsko
. . .
. . .
. . .
. . .
. . .
. . .
Nemohoucí osamělá stařenka v LDN
Novorozenec odhozený do popelnice
Bezdomovec co umrzl v centru Prahy
. . .
. . .
. . .
a snad také trochu já . . .

.
Autor Těšínský, 19.10.2009
Přečteno 339x
Tipy 15
Poslední tipující: Levandule, G.P., Psavec, Mbonita, zenge, takova, WhiteSkull, Ztracená Tereza, René Vulkán
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Za každým řádkem skrývá se velký svět...

31.10.2011 13:03:29 | Levandule

na bolesti světa
není léku
nebylo,nebude
v žádném věku...

19.10.2009 17:17:00 | zenge

moc bolesti pro jeden svět

19.10.2009 16:28:00 | takova

nutí mě to k přemýšlení

19.10.2009 15:42:00 | René Vulkán

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí