Chmurné taje

Chmurné taje

Anotace: :(

Duše má je hlavolam,
kdosi říká, že ho znám
svědomí si se mnou hraje
a vytváří různé taje.

Všednost dnů je vlčí hlava
cení zuby zleva, zprava
ať se pohneš kudy kam
všude smutek, všude klam.

Navzdory všem tradicím
smutku v sobě bujícím
nechci Boha zpytovat
nebo s ním snad bojovat.

Chci být jednou jako on
v hlavě rozezněl se zvon
snad mi dobré zprávy nese
naději mi zvukem snese.

Však není to naděje
kam pak tohle dospěje
změní se mi noční chmury
v krásnou záři letní duhy?
Autor Ďábel sám, 19.10.2009
Přečteno 216x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, KockaEvropska, isisleo, Bíša, labuť, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Stav smutku a hledání.dobre téma.

16.02.2024 19:41:05 | mkinka

To má švih. Pěkný.

10.11.2009 22:48:00 | KockaEvropska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí