Ten muž

Ten muž

Anotace: báseň inspirovaná první větou z písničky Fear Of The Dark od Iron Maiden...

Ten muž,co tu stál tak sám,
se mi včera zpovídal.
Řek,že mi to musí říct,
pak zařval z plných plic:
"no,nenaděláš nic!"

Ten muž,co tu stál tak sám,
se mi včera zpovídal.
Řek,že mi to musí říct
a já:"no,nenaděláš nic!"

Ten muž prý kráčel sám,mířil někam tam,
KDE JSOU BAŽINY A LESY.
Ten muž prý kráčel tam
a zjevil se mu ďábel sám.

Ten muž zíral někam tam,
kde stál ďábel sám.
Neměl kopyta a rohy,
ale k muzice jisté vlohy.

Ten muž jen zíral dál,
jak mu ďábel zazpíval.
Ten muž jen zíral dál,
JAK DO KYTARY HRÁB.

Ten muž už nebyl sám,
byl s ďáblem někde tam,
KDE JSOU BAŽINY A LESY.
Byla to vážně bomba,
nebyly potřeba ani komba.

Ten muž se divil moc,
nad ďáblovou kytarou.
Ten muž se bavil moc,
skvělou ďáblovou hrou.

Ten muž se zase vrátil,
jen co se mu ďábel ztratil.
Obličej bílý jako křída,
a řek:"byl fakt třída!"
Autor Grizzzelda, 19.10.2009
Přečteno 195x
Tipy 3
Poslední tipující: HarryHH, CORONATION
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Myslím že zbytečně omezuješ tok myšlenek
šněrováním do koncovek / schválně neříkám rým, rým rýmová sklatba má totiž o dost komplikovanější zákonitosti /

odezva by totiž měla být přímočará jako zvon ...

***- ... situace udeří a on rezonuje ...

20.10.2009 16:46:00 | HarryHH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí