Neslyším!

Neslyším!

Anotace: -PIN-

Sbírka: PIN

.

Neslyším!
Jaká úleva . . .
žádné zprávy
žádné komentáře
žádné . . .
žádné . . .
. . .
Neslyším
Bůh byl milosrdný
Už nemusím vypínat rádio ani televizi
Už žádné prognózy
Už žádné statistiky
Už žádné reformy
Už žádná zasedání
Neslyším prezidenta
Neslyším parlament
Neslyším partajní tajtrlíky
Jen ticho
ticho je kolem dokola
Opojné, mámivé ticho
s měsícem na obloze . . .
Neslyším . . . ! . . .

.
Autor Těšínský, 19.10.2009
Přečteno 279x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka, CORONATION
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kouzelné ticho... s měsícem, prima...

20.10.2009 20:25:00 | Kapka

...člověk by si i přes veškeré životní strasti měl života vážit...neslyšíš???

20.10.2009 12:38:00 | Lota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí