Márnice

Márnice

Anotace: báseň inspirovaná melodií k písničce sanatorium od kapely Metallica

Už vypršel tvůj čas,
vidíš kolem sebe svíček jas.
Avšak teď má místo vánice
a odnesou tě do márnice.

Tam je klid a tam je chlad,
tam se nemusíš bát,
jsou tu jenom mrtví
a ti prd ví.
A ti ti neublíží.

V márnici je ticho,
nikde duše živá,
v márnici je ticho,
tvoje tvář je sivá.

Tvoje tvář je sivá
a tvoje tvář je bledá.
Nikdo hlavu nepozvedá.
Jsou tu jenom mrtví
a ti ti neublíží.

V márnici je ticho,
nikde duše živá,
za chvíli nebude žádná!
Brzy vyletí komínem,
až projdeš krematoriem.
Autor Grizzzelda, 19.10.2009
Přečteno 398x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí