Smutně zářící

Smutně zářící

Anotace: Chtěla umírat a neříci...chtěla usínat a neříci...chtěla utíkat a neříci...byla !!smutně zářící!! ...

Chtěla umírat a neříci,
že umírala láskou
k němu.
Však velkolepě zachycenu
mívala ji na líci.

Chtěla usínat a neříci,
že usínala
s jeho tváří.
Vždyť byla jen ta toužící,
co nenosí svatozář/i/.

Chtěla utíkat a neříci,
že on je k útěku
jí důvodem.

Byla smutně zářící.
Autor Anjobi., 19.10.2009
Přečteno 245x
Tipy 1
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí