vedle sebe

vedle sebe

Anotace: chce to dalsiho morgana a hudbu. tanec a lidi a partu mladejch lidi. nezavaznej sex. a zavazny sliby.

blizi se zima
citim to kazdym ranem
cecko, becko, tma
nezachranuje me
uz ani teplej ruzovej
zupan

uz ani na tebe se netesim
protoze uz asi
nerandime
zas si jen
kluk z fotky
a ja nejlehci holka
na skole


nejak me to prestava
nicit
i kdyz my pocity
sou hodne destruktivni
neprekona me to
i kdyz se vubec
nebranim bolesti
vzdavam se


chci propadnout v plac
na devatenact vterin
u zrcadla
pak si jen upravim ofinu
pretru rty leskem
a s chladnou mimikou
vyrazim ven
svest zas nekoho
zadanyho


chci ti to rict
ze sem to brala vazne
ze slo o nas dva
o rana s myslenkou
na tebe
i kdyz to nebylo
tak dokonaly


ted spim zas s nekym jinym
protoze tebe to tajemstvi
asi nebavi
a v tvoji realite
nikdy nebudu


/rek bys, ze je to osud
rekla bych, ze osud neni
oba by sme vedeli
ze at je to cokoliv
my to neprekoname/




*
podpadky klapou
sundavam saty
ustri /mou/ slzu
stmiva se, zlato



uz za tebou nechci litat
sem myslenka, co se vytratila


ja vim, ze se mi ozves
ale to uz budu stastna
nebudu tvoji milenkou
protoze casy se zmenej
dalsi rok bez sebe



pak pojedem do mexika
jen se nikdy neprobudime
vedle sebe.



*
moc te
potradam










tvoje terezka.




/éářýáíž
žířážýřá
áčýžřážíý
éážýíšžřýí/
Autor embryo v hlave, 19.10.2009
Přečteno 327x
Tipy 6
Poslední tipující: Albertinka, slečna.závist, Sukuba, Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí