Do duše z asfaltu

Do duše z asfaltu

Anotace: ...

Dvě okna roztřepala se až do bezvědomí
mlžného oparu něhy
mezi dva prsty domácí štěstí
a ajzíka do kapsy
to kdyby zas prudila kolejkráva
co si kyne v kukani někde mezi úsvitem
našimi škodolibými poznámkami
a křížovkou kterou stejně luští jen
aby se neřeklo

a do toho nepochopený
křičej o deportaci do jiný dimenze
vědomí

ale hvězdy ty září pořád
stejně
až se mi chce plakat
že nemůžu být
jednou z nich
a rozplynout se
v tvých očích
jako vlasatice
Autor Jasmin de Paris, 20.10.2009
Přečteno 288x
Tipy 12
Poslední tipující: Lioness, Quigleika, enigman, Zpátky, Lacosta1, Květka Š., Stoneman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí