sám a sám v pokoji jako jedno varle

sám a sám v pokoji jako jedno varle

Anotace: ...

ležet a koukat
na zeď
na zeď vlevo
na zeď vpravo
ležet a nevidět
zeď
zeď vlevo
zeď vpravo
ležet a prohrábnout si
varlata
sem
a tam
ležet a koukat
na zeď
na zeď vlevo
na zeď vpravo
sednout a otočit se
vidět
za sebou zeď
bílou
jako stěna
ležet a koukat
na strop
lustr
ležet a cítit
plyny
ze střev
ležet a nevědět
kde jsi
Autor Jan D., 21.11.2005
Přečteno 235x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí