Rýchlosťou svetla..

Rýchlosťou svetla..

Anotace: .. searchlight effect

Nadvihol som sa, letieť chcem
nebudem kráčať tam a sem
po Zemi, mdlo tu hviezdy žiaria
o chvíľu ruky sa mi spária

a letím ako šipka nahor
áno! nie - preč s ním, žiadny zápor
z denného svetla do tmy vpálim
v nej ako iskra sa zapálim

kým nadobudnem rýchlosť svetla
hviezdy vidím, mám v očiach pretlak
čo spôsobí, že v zhluku miznú
z dúhových gúľ im farby zlíznu

reflektory, čo spredu svietia
ak obzriem sa, či za mnou letia
nevidím nič, len tmavú dieru..
kde sa diery v tých svetlách berú?
Autor Petbab, 20.10.2009
Přečteno 259x
Tipy 11
Poslední tipující: PIPSQUEAK, enigman, Stepbystep, jedam, Kapka, Mbonita, Házté, hašlerka, labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jen tak...

24.10.2009 12:59:00 | enigman

..No tohle...:)

24.10.2009 11:18:00 | Stepbystep

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí