Pavučina

Pavučina

Anotace: Báseň inspirovaná příběhem o složení písničky Smoke On The Water od skupiny Deep Purple...

Vidím pavučinu
je na místě činu.

Kasíno hořelo,rozpadla se zeď
pavučinko,na místo mě veď…

Tam,kde je ohořelý koberec,
válel se včera opilec.

Dříve to býval poutník,
pod kulečník upadl mu doutník.

V tom případě je jasné,
proč hořelo kasíno krásné.

Vzplanuly závěsy,
hořely i židle.

Opilec bolestí řval,
jakoby ho brali na vidle.

Praskaly žárovky,
bortily se stoly.

Kdo by řekl,
že plameny bolí?!

Z kasína od jezera
proudil černý dým.

Deep Purple o tom složili
jeden skvělý rým.

Nebyl to jen rým,
byla to ta píseň.

Když kasíno hořelo,
jaká to byla tíseň.

Smoke On The Water
Fire In The Sky.

Slova z toho refrénu
i malý děti znaj.

Vidím černé zdi,
kde opilcův duch dlí.

Opilcův duch a pavučiny temné,
tam kde se dřív opíjely
také slečny jemné….

27.8.2009
Autor Grizzzelda, 20.10.2009
Přečteno 364x
Tipy 2
Poslední tipující: Zefi, Házté
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí