jsem malomocný

jsem malomocný

Anotace: ...

jako bych si nerozuměl s lidmi
když kolem mě chodí
stojím v černobílém filmu
a oni v barevném

jako bych si nerozuměl s lidmi
co kolem mě stojí
a vykulují oči na všechny věci
stojím opodál, jsem malomocný

ach, upadl mi prst
jako pejsek přiběhl člověk
a strčil ho do kapsy
utekl

skrz skla výloh vidím
kolik lidí je na naší Zemi
počítám vteřiny
než upadne mi další prst

v nestřežené chvíli
sledoval jsem zrovna starší dámu
byla oblečena, dalo by se říct v igelitu? S cizí tváří?
válela se na zemi, ve své vlastní moči. Asi?

vtom jsem ležel na zemi i já
bez nohy
odnesl si ji do výstavky, ačkoli mladší muž,
už s dětmi

polehávám tedy po zemi
navazuji kontakt s dámou v igelitu
co je vaše hobby? vy opravdu nemáte žádné zájmy?
Vy žijete bez žádných zájmových činností?

Ano

nevěřila, močila
Autor Jan D., 22.11.2005
Přečteno 233x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mnoho z nás se cítí jiných, ten tvůj pohled je dobře popsán...

22.11.2005 09:29:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí