OKÝNKA

OKÝNKA

Anotace: - Bláhová poselství -

Sbírka: Bláhová poselství

.

. . . nad ránem
barví se do ruda
až zezlátnou
budu vstávat i já . . .

Z duše vznáší se krátká modlitba
Děkuji Bože, že ještě jsem
Dej prosím . . .
abych byl ještě i zítra . . .
. . .
Okýnka nad ránem
barví se do ruda
modlím se za ženu
jíž právě začal den
Děkuji Bože
že dal jsi mi ji poznat
Prosím si pro ni
Tvé Boží požehnání
a Lásky jí prosím dej
co já sám
nemohl jsem jí dát . . .
. . .
Okýnka nad ránem
barví se do ruda
dej Bože ať je pro všechny milosrdný
a ať je pro všechny krásný . . .
. . . ten dnešní den . . .
Bez pláče
Bez bolesti
Ať sluncem jen . . .
. . . a Láskou je prozářený

.
Autor Těšínský, 20.10.2009
Přečteno 361x
Tipy 17
Poslední tipující: WhiteSkull, labuť, Jiparo, Psavec, Emma Kulíková, Mišiačik, Kapka, Mbonita, Amáta, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Teda dávam ST:-)

20.10.2009 20:40:00 | Mišiačik

Veľmi sa mi to páči.

20.10.2009 20:39:00 | Mišiačik

Ach, ano... pěkné

20.10.2009 20:23:00 | Kapka

Krásné! Co dodat?
Snad jen:
Amen!

20.10.2009 18:24:00 | Amáta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí