Podzim

Podzim

Anotace: Zimu nám jistí peřina z listí :-)

Smrkové kořeny namísto trámů
půda a mech - náhrada střech
listí si hrabe dle denního plánu
zima se blíží a tak už má spěch

Je ještě mladý a neví co čekat
co bude dělat až napadně sníh?
Nemíní po nocích zahradou běhat
šramotit v trávě a slimáky jíst.

Třeba mu sluníčko ledasco poví
jablko pod stromem ukáže směr.
Kdopak jen napoví malému ježkovi
co dělat v zimě pod bílým sněhem?
Autor Rozpalka, 20.10.2009
Přečteno 315x
Tipy 6
Poslední tipující: jedam, Zorenka Ježková, Kapka, Mišiačik, Amáta
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

příroda mu poví... v pelíšku si hoví

21.10.2009 12:27:00 | Kapka

zlaté:-)

20.10.2009 20:39:00 | Mišiačik

Milé a hravé... Ježci jsou krásní! A nejen na podzim...

20.10.2009 18:20:00 | Amáta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí