Memento mori

Memento mori

Anotace: ****

Memento mori
moji drazí
není času na zoufání
jdem vpřed,život se krátí
není času k okrádání
vše zlé třikrát se vrátí.
Léta letí
co dali jste světu
či lépe-co vše jste mu vzali?
Memento mori
vy znáte tu větu
však komu ji řeknete? Králi?
Vojákům v hospodě?
Anebo žebrákům?
Šaškům či hlupákům?
Slečince náhodě?
Jdem vpřed,život se krátí
-vám lhostejnost není cizí.
Vše zlé třikrát se vrátí
-vám ve víně vina zmizí.
Jen memento mori
moji drazí...
Nenávidění vrazi
Autor Duhová, 21.10.2009
Přečteno 251x
Tipy 11
Poslední tipující: martinaV, ilona, marpesakova, Němá, Házté, Bíša, hašlerka, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Parádní! Z tebe něco bude..(pokud ještě není)

03.03.2010 14:02:00 | kikiis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí