Ona

Ona

Její vlasy voní jako čokoláda
Jak je krásná když
prohýbá se v smíchu
Její tělo svádí k hříchu

Její ruce mají
půvabnost anděla
Její rty barvy růže
Její sametová kůže
(Ach kéž by věděla)

Co jsem udělal
že ji tolik uctívám?

A když se jí
do očí podívám
Mé srdce bije
na poplach
nejvyššího stupně
(Jen o ní jsou mé sny)

Bez ní ať déšť mě smyje
Sečteny jsou mé dny
Autor Lioness, 21.10.2009
Přečteno 384x
Tipy 7
Poslední tipující: Violette, Matty09, enigman, Bíša, Larey, hašlerka, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí