Podívej

Podívej

Anotace: sestře našli oční vadu a teď skoro nevidí...

Podívej, jak slunce krásně zapadá.
Jak rudě září, koule ohnivá.
Podívej na barevnou květinu.
Můžeš se na ni dívat třeba hodinu,
Přesto tě neomrzí, je pořád nádherná.
Jemná a svěží, překrásně voňavá.
Podívej na to hejno labutí na obloze.
Krásné jako ráno tráva v rose.
Podívej, jak se ta dívka krásně směje.
Podívej, jak se modrá nebe.
Podívej, jak štastné je to děcko.
Podívej, jak barevné je všecko.
Proč jsi tak smutná, copak tu radost nevidíš?
„Já jsem slepá“, prostě odpovíš…
Autor Ezra, 21.10.2009
Přečteno 224x
Tipy 5
Poslední tipující: CORONATION, Kapka, subrtka, Boudicca
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

smutné...

23.10.2009 22:13:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí