Kukla

Kukla

Anotace: Má cenu vylítnout na svět?

Chci se zabalit do fólie
Aby nic neuniklo, zůstalo to ve mě
Každá zášť, nenávist i bolest
Pořád to cítit, mezi ně se proplést
Chci vidět svůj odraz v ostří
Zlaté prase den zpestří
Čekat jak můra v kukli
Čekat, ikdyž ostatní už pukli
Doufat, že na světě zněží
Že ten sníh je jedlý a příjemný
Dostat se tak ven, vyletět
Mezi vločkami proletět
Žít svůj sen každý den
Projít skrz molybden
Vnější svět však není oneirologie
Má své pravidla a ideologie
Jeden narcis vedle druhého
Většina obdivuje toho mocného
Stojí to opravdu za to, opustit svoji schránku
Co potřebuju mám zabaleno v igelitu
I beze mě se obejdete
Autor P.P.S., 21.10.2009
Přečteno 310x
Tipy 15
Poslední tipující: zelená víla, Miroslav Možný, carodejka, Bíša, Romana Šamanka Ladyloba, Radek.oslov.Šafárik, Mbonita, WAYWARD
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

st, ale neobejdeme

26.10.2009 20:11:00 | zelená víla

:-)
rozšiřuješ můj slovník - děkuji
http://slovnik-cizich-slov.abz.cz/web.php/slovo/oneirologie

osobně si myslím, že to má smysl ...
ale je to na tobě ... jsi jedinečný a zároveň stejný jako každý tady ...

22.10.2009 17:22:00 | Romana Šamanka Ladyloba

st

21.10.2009 20:27:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí