Niterní pocit

Niterní pocit

Anotace: myšlení nahlas

Je noc a venku tma
jen lehce podbízená světly pouličních lamp
čekám na tebe
ale ty nepřicházíš
ani šálek kouřícího čaje mě neuklidnil
pocit prázdnoty přetrvává
tvá přítomnost(i když jen virtuální)
mi chybí víc než bych chtěla
Ty mi chybíš více než bych chtěla
Vím, že mi nepřijdeš
A přesto ve mně stále přetrvává naděje
Naděje , že se rozsvítí světýlko
A ty budeš opět se mnou…
Aspoň na tu mizivou chvíli
Než mi znovu zmizíš
Autor Mizuri, 21.10.2009
Přečteno 273x
Tipy 3
Poslední tipující: Fighting Dreamer, Giginka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí