Prvotřídní soukromé koleje a prvotřídní jízdenky

Prvotřídní soukromé koleje a prvotřídní jízdenky

Anotace: nemáš? nic neznamenáš....

Směju se
Směju se ti živote
Necháváš mě padat
.
.
.
stále víc

Myslela jsem, že víc už to nejde,
ale stále je spoustu možností
a vidím, že stoupat nahoru
je mnohem těžší

Trpím
.
Trpím

Pláču

a

Směju se

Křičím!
(v sobě...tiše)

- tak ať to nikdo nemůže vidět

Pouštím si vás všechny moc blízko
do mě

a vím, že mě můžete s láskou a klidem
zničit
(taky to umím)
Autor Sukuba, 21.10.2009
Přečteno 213x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí