OŘEZÁVÁTKO

OŘEZÁVÁTKO

Anotace: Kdo ke své tvorbě používá zásadně jen počítač, asi tyto starosti nemá :)

Malá a šikovná
je tato věcička.
Hodí se do ruky
praktická všecička.
Bez ní se obejde
asi jen málokdo;
kdo píše, či kreslí,
je ztracen nadobro,
pokud ji nemá.

Pak přijdou chvilky
potu a hrůzy,
když za dveřmi čekají
nešťastné múzy;
nemoha nabídnout
svůj krásný dar.

Tuha je tupá jen,
anebo zlomená
a ony nechápou,
proč že to znamená
konečnou v psaní.

Nakonec jej najdeš,
ořezávátko!
Chyby se napraví
v mžiku, za krátko.

Můžeš zas tvořit.
Autor KockaEvropska, 22.10.2009
Přečteno 333x
Tipy 6
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Linzerka, CORONATION, Květka Š.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Visty by potřebovaly taky ořezat a Microsofťáci nařezat...

03.11.2009 09:27:00 | Špáďa

milá blbůstka :-)

25.10.2009 12:10:00 | CORONATION

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí