Fotbalová reprezentace

Fotbalová reprezentace

Anotace: O fotbalové reprezentaci

Ivánku kamaráde,
jak my si bez tebe v repre poradíme?

Žadná žena k nám už na pokoj hotelu Praha nepříjde,
žádná pomočená zídka nebude.

My se bijem za svá práva,
na diskotekách nás otravuje každá kráva.
Chceme li v našem fotbale kvalitu,
musíme se jet učit do Hajduku do Splitu.

Slovenští bratři nás v tabulce předběhli,
na nevinného Tomáše Rosického si zasedli.
Chtělo by to udělat mutanta z Řepky a Kollera,
to by je pak ta kritika trochu víc bolela.

Já volám!
Chci víc fotbalovějších chvilek!
Vemte si to k srdci pane Bílek!
Autor PetGriDus, 22.10.2009
Přečteno 327x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí