Cesta

Cesta

Anotace: to je moje první básnička tady tak nevim.

Osamělá duše
v tmavém lese.
Modlí se.

Všude je ticho.
Ticho, které je slyšet.
Ticho, které je cítit.
Zvedne hlavu,
v úzkostném žalu se jí lesknou oči.

Zafoukal vítr a ona letí.
Vidí vše.
Chvíli je v nebi,
chvíli v zemi.
Vidí slunce a hvězdy.
Vidí sebe jako malé dítě.
Vidí svůj první polibek i první hřích.
Opět utíká a opět pláče.
Opět miluje i nenávidí.
A chce žít.
Chce to ještě zkusit.

Vidí modro-červená světla
tancují na nebi v nekonečných kruzích.
Slyší hlasy z dáli.
Vidí zkrvavená zápěstí.
Autor Myff, 22.11.2005
Přečteno 324x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Také tě vítám,piš co cítíš,mě se to líbí.

22.11.2005 14:26:00 | takova

Je zajímavá, některé slovní obraty výborné, ale forma mě neoslovila, ale piš dál...PS: vítej na literu

22.11.2005 13:33:00 | Manik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí