Neznámé děvče

Neznámé děvče

Anotace: Brno-místo krásných a půvabných děvčat :-)

5.10.2009 11:45

Neznámé děvče

Koukám a Tebe
neznámé děvče
vnímám

koukám
a po očku
Tě sleduji
jak krásná jsi
brunetko
s pohlednýma očima
pevným poprsím
jež Ti oblečení
Tvé skrývá
Tebou však
jemně odhalené

dívko neznámá
přec tak krásná
jež jsi
na Mendlově náměstí
vystoupila
a já jel dál

tož zbohem
dívko neznámá
brunetko krásná
pohled na Tebe
byl příjemný a něžný
Autor JarekBrnoCz, 22.10.2009
Přečteno 305x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí