Studentská

Studentská

Anotace: Tak trochu střet zájmů. Kraťoučká

Omezena limitou posloupnosti
Usínám
Trpím však nespavostí
Myslívám na lásku
Myslívám na krásu
A její rekurentní vyjádření
Nevím
Času teď na ní už příliš není
Visívám na vlásku
Pokládám otázku
Křičím
K čemu je sakra
Matematika
Autor Trinity666, 22.10.2009
Přečteno 238x
Tipy 5
Poslední tipující: Deawe, Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí