Kletba

Kletba

Anotace: jen pocit... jo a asi tam budou nějaký chyby :D tak kdyžtak řekněte já to opravim :D

Noc jim nastaví svou náruč a svit hvězd pohladí jejich umokřenou tvář,
po které putovaly slzy.
Zhmotněné myšlenky padající k srdci
a poté do temnoty noci.
Ti prokletí co chtějí lepší svět,
ti co cítí bezmoc,
že lidem chřadne svět.
Co v noci bloudí svými sny,
co ztratili už naději,
že život prokletí jim dal
a bezmocí je přivázal
na nejvyšší světa bod,ať vidí,
a cítí tu bezmoc,
že oni ví a cítí jak,
lidé mají bojovat,
však slepí a naivní jsou,
chtějí,touží,ale nedovedou
jiným dát a smát se tak,
aby život začal zvažovat
zda nemá-li jim více dát
toho,čím proklel jen těch pár
Tak lidé klesaj rychleji
a dále berou naději
těm co vědí jak chtějí žít,
co chtějí šanci uchopit,
však život jim ruce vzpjal
a k utrpení přikoval.
Těm život dal,
čeho málo bylo,
jejich inteligenci
a přemýšlivost.
Autor J4NDA, 22.10.2009
Přečteno 270x
Tipy 2
Poslední tipující: Květka Š., staruska
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji :-) Je to moje prvotina, takže si tím nejsem tak jistá.Jo a jen tak mimochodem co ej myšleno tím ST? :D jsem tu OPRAVDU nováček, a tak netuším x)

22.10.2009 22:15:00 | J4NDA

...až na drobnůstky je to doré a to až tak,že ST

22.10.2009 18:44:00 | WAYWARD

...vítej na Literu :)

22.10.2009 18:41:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí