Duše

Duše

Anotace: ...

Cítím že vozataj nezvládá své koně,
že nejedou pro něj,on jede pro ně.
Že ideální svět se vytrácí,
a duše má k dalšímu se potácí
a přitom strádá,
už není mladá,
není na mě hrdá,
čas se mnou mrhá
a já lituji.
Já lituji jí,
nemůže dělat to co smí,
nemůže létat,
já ustřihl jí křídla.
Chci jí je zpět dát,
však ona se mě zřekla
a já jsem prázdný,
bez duše,jen tělo
co si na svět vzpomnělo.
Autor greapy, 22.10.2009
Přečteno 210x
Tipy 3
Poslední tipující: LeeF, Ayaka Midoriko
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí