Město v šerém oblaku

Město v šerém oblaku

Anotace: ...

V husté mlze,pod šerou tmou
Je kostelní věž a v ní velký
Zvon

Po bílém poprašku sněhu
Páry bot ukazují cestu
K městu

Lampy pouličních světel
Vítr svádí do tance
Stín chodců na cestě
Žene lidi do práce

Zvon se rozezní v té velké
Věži...Lampy zhasnou...
Tak pokaždé to tu běží

Svítá a oblak nad městem je pryč
Město Nás vítá,na okraji
Severních míst
Autor Kett, 22.11.2005
Přečteno 340x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle je tak něžně poetické!

23.11.2005 12:47:00 | Krtica

Mám rád Tvé slovíčka slečno...

22.11.2005 21:38:00 | Nola77

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí