Vztah /Relation; Relation/

Vztah /Relation; Relation/

Anotace: je to tak, skoro vždy...

Každý kluk je v očekávání,
když ženy, paní, slečny,
zhurta nahání,
né a né najít společné tečny.

Muž chce dosáhnout až na vrchol
do nitra slečny,
před tím je musí okouzlit,
aby byly vděčny.

Lístkem do kina,
tak to všechno začíná.
Leč lístek okvětí růže,
těžko proti tomu cokoliv nějaká zmůže.

Pak rychlý spád to má,
ale pořád,
buď dá Ti, nebo nedá,
že jsi nadržený neřád.

Avšak budeš-li mít štěstí,
setkají se Vaše rty,
zalezete domů, ona i ty
a budete užívat si nekončících neřestí…
Autor EIFEL 22, 22.10.2009
Přečteno 229x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí