Emoce /Emotions; Émotions/

Emoce /Emotions; Émotions/

Anotace: lehce emotivní...

Emoce, to nejsou jen nemoce,
vztek, smutek a zármutek,
to je začátek,
začátek emoční demence.

Buďme optimisty,
nedejme jen na komunisty, teroristy
a prožívejme jen krásné city,
city plné vlastní identity:

Láska, to je v životě sázka.
Přichází tajně, bez milování,
kráska,
sázková kancelář, co výhry nevyplácí.

Vášeň, ta je pomíjivá,
zato intenzivní a dostředivá.
Jsi-li vášně bůh, máš-li ji,
nešetři s ní a dej mi ji.

Jsou tu ovšem i tací,
co v životě oplácí.
Štěstí, to není nejcennější,
ale zisk je nejjistější.

Radost, zlatá kapitola pro sebe,
co se smíchem se pojí,
na kamarády nezapomíná,
je tu pro něj, pro nás, pro Tebe…
Autor EIFEL 22, 22.10.2009
Přečteno 230x
Tipy 2
Poslední tipující: Lioness
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to si zaslouzi SuperTip :)

25.10.2009 23:34:00 | Lioness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí