Možná jednou

Možná jednou

Anotace: netřeba

Člověk často čeká
Doufá
Pak přijde zklamání
Také čekám
Také doufám
A jsem zklamána
Již tolikrát
V různém čase
V různé době
Avšak stále věřím
Víra má mě drží v realitě
A nechává mě proklouznout do snění
Do snů kde vím
Že jednou zklamána nebudu
A budu moci doufat i věřit
Upřít na tebe své oči
Usnout ve tvém náručí
A žít svůj čas na zemi s tebou
Vím že přijdeš
A proto se stále zvedám ze dna
S novými silami
Abych tě opět vítala
S otevřenou náručí
Autor Mizuri, 22.10.2009
Přečteno 257x
Tipy 5
Poslední tipující: klinika, Fighting Dreamer, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

souhlasím s tebou, pěná básen

23.10.2009 13:54:00 | klinika

...souhlas,jsi na nejlepší cestě ke štěstí, ST za názor

22.10.2009 21:37:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí