Formulové přání /Formula desire; Formule désir/

Formulové přání /Formula desire; Formule désir/

Anotace: jen přání...

Druhý zářijový víkend na Monze,
davy fanoušků jen hrnou se,
kamiony týmů, stájí,
už dávno v paddocku stojí.

Už při tréninku srší radost,
tifosy šílí, za chvilinku,
nastoupí Felipe, nemějte starost
má tam otce a nejednu fanynku.

Zajíždí kolo za kolem,
nastavuje formuli,
bez lítosti nad okem,
jinak by se body nehnuli.

Do kvalifikace nastupuje s úmysly,
dostat do třetí části by se chtěl,
to nejsou jen nesmysly,
na senzační 4. pozici dojel.

Jsme už ve dni závodu,
nikdo si nepřál startovní nehodu,
avšak stalo se, Felipe jede dál,
na druhém místě, co víc by si přál.

Před sebou i za sebou,
rudého býka má,
není náhodou,
že jeho F60 je červená.

Býk jel z první pozice,
na tři zastávky,
neujíždí, poté ztrácí pozice,
vztyčují se brazilské vlajky.

Felipe Massa vyhrává,
čestné kolečko si užívá,
raduje se jak splašený,
je to zázrak, jak zadostiučiněný.

To byl závod na Monze,
oslavy v Maranellu jsou jak bez konce,
vítězství Felipemu všichni přáli,
náraz do hledí je minulostí, už je v dáli.
Autor EIFEL 22, 24.10.2009
Přečteno 266x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí