Dospívání /Teenage; L’adolescence/

Dospívání /Teenage; L’adolescence/

Anotace: krásné období, ještě lepší výsledek...

Sbírka: SSENN - Sex S Ex Není Nevěra

Všechny dívky krásné jsou,
krásnými i zůstanou,
ne však rovnou od počátku,
nemají tu tajemnou látku.

Hormon lásky zatím chybí,
je ho nedostatek, téměř není,
postava dětská je,
snad dětskou nezůstane.

Fáze přerodu,
sexuálního zrodu,
obrodu mladého těla
je neskutečná, hlava ji chtěla.

Stačí určit fázi kdy,
zpochybníme nesmysly,
řekni, vymysli,
kdy to tak bude, kdy?

V jedenácti nejspíše,
však začíná to jen,
prsa bují, pomalu, tiše,
netrvá to dva měsíce, ani den.

Dráždivost, sexuálních informací vodivost,
mozek musí být připravený,
receptorů vzruchu dost,
všude po těle bude generovaný.

Vyvíjí se rodidla,
nebude tam zákaz vjezdu, svodidla,
jedno auto projede,
cedule jednosměrky zmizí, s ním odjede.

Tak to máme dospívání téměř celé,
čekejte do třinácti,
do čtrnácti,
dospěly jsme už, jsme už dospělé...
Autor EIFEL 22, 24.10.2009
Přečteno 455x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí