Má mě ráda

Má mě ráda

Anotace: až příliš...

Ta moje milá
co jde sem v lila
jo to je síla
je jako víla.

Má mě moc ráda
natře mi záda.
mastičkou z blínu
nedojdu k splínu.

Čajíček z jmelí
ať jsme dost smělí
výluhem z konvalinky
nestíhám hovadinky.

Odvárek z makovic
jsem hloupý polovic.
Má mě ráda jako sůl
já jsem ale starý vůl.

(raději sám jak v plotě kůl)
Autor Čoki, 24.10.2009
Přečteno 216x
Tipy 2
Poslední tipující: Elisha, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Než takovou lásku
to raději nic...

24.10.2009 11:53:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí