JAK SE MŮŽEŠ PODÍVAT DO ZRCADLA?!

JAK SE MŮŽEŠ PODÍVAT DO ZRCADLA?!

Anotace: ***

Odmítám se zařadit do davu,
Vždyť mám vlastní hlavu!
Odmítám odmítnout vlastní vinu,
S hrůzou proto jen trnu…

Nad čím si dnes umyješ ruce?
Koho dnes prohlásíš za vůdce?
Jaký bude řád a jaký bude jeho klam?
Lepší je být loutkou, než být vlastní pán!

Kanady útlaku postupují stále, stále vpřed,
Čekají na nesouhlas, aby vyhlásili střet.
A ty jsi jen bláto na tvrdých podrážkách,
zlomený po všech životních bitvách.

Odmítám diktát svým myšlenkám
Jen doufám že v tom nejsme sám.
Denně se přesvědčuji že asi jsem
Nevadí. Raději jít proti všem!

Jak se můžeš podívat do zrcadla?!
Jak se můžeš podívat do zrcadla?!
JAK SE MŮŽEŠ PODÍVAT DO ZRCADLA?!
Autor Edmond Kadad, 24.10.2009
Přečteno 272x
Tipy 6
Poslední tipující: Quigleika, Bíša, Stoneman, Viva La Roma
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí