Místa, kam chodí spát andělé

Místa, kam chodí spát andělé

Anotace: Tam usínají andělé nocí......

Místa, kam chodí spát andělé

U tmavě zelených borovic
a mohutně objímajíc dubů.
Rozplívá se akvarel majíc
nás pohladit na srdíčku.

U rákosových stvolů
překrývajíc malou hráz.
Stříbrná krůpěj rybníků.
Průzračná jak mráz.

Tam v tichém šepotu stromů.
Šustících andělských křídel.
Kanoucích neslyšně na hladinu
jenž nedávno viděla jsem.

Dopadne lehounce, povrch se zčeří.
Dlaní hned uhladí záhyby moří.
Pod tíhou blaženosti, nocí usínají.
Do spánků s radotí lásku si vloží.

Tam usínají andělé nocí......
Autor padlý anděl, 24.10.2009
Přečteno 270x
Tipy 12
Poslední tipující: susana načeva, Radek.oslov.Šafárik, Bíša, Kapka, Květka Š., tmavovlaska93
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... tichounce je tam a blaze, úplně to vidím

25.10.2009 09:34:00 | Kapka

Tak teď už vím kde usínají andělé....překrásné ST.

24.10.2009 17:21:00 | Acham

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí