Spanilá srdce tmou

Spanilá srdce tmou

Anotace: ..

Sbírka: Zhaslé noci

Je noc
a je tak pozdě
že i déšť usíná
čas potřebuje
pomoc
a hodina navíc
zdá se být nevinná

Právě teď
děje se ten zázrak
že mění se
letní čas na zimní
podzim padá na znak
nikdo už
to nezmění

Je noc
a tma laská dlažbu
v ulicích
a rozespalý déšť
tančí na silnicích
poslední blues

Mění se čas
a pracujícím je to jedno
prodlouží se
hodina jejich spánku
utichne hlas
blonďaté hvězdy
rozpustí vlas
v podzimu na kahánku

Je noc
a je tak pozdě
že nejen déšť
ale i podzim
pomalu usíná
v náručí hvězdě

Jen srdce spanilá
stále nespí
tiše buší
ticho neruší
nikdo o nich neví

Spatří je
pouze ti
co budou do noci
spolu tmou bdít
a o lepších časech
tiše a mlčky
v náručí snít
Autor Lioness, 24.10.2009
Přečteno 374x
Tipy 13
Poslední tipující: Draconian, enigman, zlomený a nanicovatý -__-, hašlerka, Kapka, Violette, Květka Š., Matty09
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nostalgicky hezká

25.10.2009 15:19:00 | zlomený a nanicovatý -__-

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí