Černé slzy

Černé slzy

Anotace: ......

Dvě věže v krvavých stopách.
Černá tma,
zmítající se pařáty v mrtvých srdcích.
Černé slzy kanoucí po tělech nezvěstných,
smutek kouše do nohou ,
nemůžeme dále jít.
Těžké okovy na nohou se cinkavě smějí.
Život se pohupuje sem a tam.
Kyvadlo se zastavilo ve směru černých vod.
Jedno zrnko písku vířící v tornádu života.
Obrovská ruka rvoucí srdce z těl zamilovaných.
Těžká pouta mění se v černé saze
fouknouvší Amor oslepí ,
navždy.
Nevidoucí s bílou holí,
po doteku lásku nepoznají.
Odchod směrem ven do černých koutů světa.
Postava klečící ve střepech s koleny od krve.
Pláče,
černý pláč sžírá zevnitř.
Kapky toho co bylo,
rozbité svědomí s postrácenými kousky skládačky.
Jeden smysl ničí druhý.
Chvíle radosti mění se v osud,
bolest,
smích nakouslého jablka.
Slzy jako vyčpělá pálenka,
pálí,
nechutnají.
Koně bez kopyt se zlámanými pahýly.
Klapou ale strašně řvou.
Živote vrať mi oči,
nevidím.
Jsem sám.
Autor Carlos, 24.10.2009
Přečteno 418x
Tipy 3
Poslední tipující: Matty09, Agniezka, Mbonita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí