Barva smutku

Barva smutku

Anotace: .....

Kroky vedoucí do nicoty.
Běh na dlouhou trať zkončil tak brzo.
Jediné slovo stalo se vrahem.
Cit v bílou změnil se v tmu.
Křik andělů zašel příliš daleko.
Jedna kapka krve zbarví čirou vodu.
Křivé svědomí žhaví okuje smutku.
Jen noži prošel,
viděl,
sám on bojoval za štěstí.
Nevnímal jen bil,
smutek velí.
Černé vejce v písku hodin.
Život je jen čas,
brzy vypršel.
Krok do prázdné hloubky.
Kde je ten čas co byl v mysli.
Zbraň v srdci,
tupý boj za ostrá slova.
Kopyto bez koně.
Ticho v hluku topících se víl.
Bílé závoje od krve.
Čisté slovo trpí smutkem.
Kapka krve v mléku zbarví vše do ruda.
Oči žrané smutkem.
Kde je ten čas?
Kde je ten pán?
Kde je ten ďábel trápící davy lidí?
Smutný boj za radost.
Hranice v krvi víl.
Závoj od krve dostaneme darem.
Nevidíme co kdo činí.
Boj vrcholí.
smutek náš pán.
Šat černý zahalil mysl.
Láska je ubohá perla v moři krve.
Černá v rouše temných sil.
Boj za nic,
Bojovat nemá smysl.
Smrt bolí a nikdy nepřebolí.
Bílé světlo zhaslo do černa.
Útěk do smutku.
Pán s křídly od krve,
anděl náš.
Autor Carlos, 24.10.2009
Přečteno 535x
Tipy 4
Poslední tipující: NotHot, Matty09
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST az na jednu vyhradu:-) ... bojovat MA smysl!

24.10.2009 23:38:00 | Matty09

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí