Volba

Volba

Anotace: ...

Volba je jako náhrobek nevinnosti
a svědomí pak jen bezcenným psem.
To volání, jež nutí nás k nepravosti,
není nutností přežít, ale prostým zlem.

Odepřít si šanci je těžké jako smrt,
a hle, na každém žvanci, visí jeden chrt.
Upokojení je krátké a brzy přejde zas,
však uvědom si blázne, že rasem je nám čas.
Autor Demedalex, 24.10.2009
Přečteno 250x
Tipy 3
Poslední tipující: Koskenkorva, LeeF, Maro Deives
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí