Hnán..

Hnán..

Anotace: .. touhou

Hnán touhou vědět, co je za ní
- hranicí vesmíru, bez pozvání
přes dále se rozpínající
meze, jež ještě rychleji chci

přeletět.. mez, aniž vím jakou
pronikl jsem balon jak slámkou
najednou zvenčí vesmír vidím
zas by mě spolkl, tak se klidím

co nejdál, abych rozhlédl se
nic naplat, tonu v hustý mlze
čím víc se ten náš roztahuje
tím hustší vnější vesmír tu je

hvězda na hvězdě, tlačenice
jsem zrnko navíc, místa více
není.. snad big bang způsobil jsem?
už to tu zředlo, chcete-li sem
Autor Petbab, 24.10.2009
Přečteno 226x
Tipy 11
Poslední tipující: PIPSQUEAK, WhiteSkull, enigman, Psavec, labuť, hašlerka, Mbonita, Sýkorka07, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...hele ...to je vážně dobrý ...

28.10.2009 22:22:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí