Nálada

Nálada

Anotace: Nálada má je tajemná, nálada moje se neustále proměnuje. Toto píšu pro sebe, pro hvězdy a pro nebe ( omlouvám se za to nejebe v básni, neuměl sem to nahradit :0))

Toto píšu pro sebe
pro tu duší mojí,
ať mě už svět nejebe
a se světem zas spojí.

Vím, je pravda, že svět je krásný,
občas mě jenom nudí,
navždy vycházejí hvězdy jasný,
ale jen nebe je vždy vidí.
Pod oblohou plují tmavé mraky,
které otupují naše chtivé zraky.

Svůj pohled na svět změním,
hvězdy byli pro mě vždycky jměním
a má duše nebi tiše závidí
když mé oči hvězdy nevidí.

I nebe různé nálady má….
Večer se snad červená,
v noci obloha je nádherná.
A když mraky na obloze září,
tak se tajuplně tváří.

A při východu slunce
nad územím rajského ranče,
v barvách vášnivého punče
tma vyzve světlo k učení se tance.

Nebe je dokonalé, je všech lidí strůjce….
Autor Meliorist, 22.11.2005
Přečteno 329x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí