Zoufalá

Zoufalá

Anotace: Nic. Prázdnota.

Nálada pod psa.
Útěk do neznáma.
Negativní dáma.
A Nicota.
Její známá.
Pod kůži dostává se.
Tak lehce.
Až mě zamrazí.
Stojím na kraji.
Na hrázi.
Chci skočit.
Tam dolů.
Zbavit se pocitů.
Těch zátěží.S nimi nemůžu vzlétnout.
Nemůžu.
Nejde to.
Zkouším to.
Znovu a znovu.
Jsem zvíře na lovu.
Uprostřed pouště.
Bez naděje.
Bezmocná.
Nemocná.
Zamilovaná.
Barevná.
Žijící v šedi.
Bez lentilek.
Bez motýlků.
Zoufalá…
Autor Punkrea, 25.10.2009
Přečteno 236x
Tipy 3
Poslední tipující: P.P.S., Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ať to přejde, přeju vzletný den!

25.10.2009 08:48:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí