MOje

MOje

Anotace: ...

Přetekl kalich tvé hořkosti
a to já vlastně vždycky chtěla
jen

ne

takhle...

Moje identita byla pošlapána
milion a
sto tisíc
prachových zrnek

rozfoukal nás vítr
a zase snad spláchne déšť

*vysavače taky celkem fungují*

Čekám
celou dobu
na gesto

dala bych vše kdybych věděla,
že mě jednou překvapíš,
že to dokážeš
a já zůstanu stát
a ani se nepohnu

zabírám se do práce
strašně mi to teď pomáhá
a ty si prostě jen tak napíšeš


dezolátní stavy


moje moucha pomalu umírá
v mém pokoji
(je to MOJE moucha)
lítá už značně pomalu,
ale já ji nemůžu pustit
ven
tam by přece umřela
Autor Sukuba, 25.10.2009
Přečteno 217x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc hezky vyjádřeno...

25.10.2009 08:41:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí